DKK 50,00

Ziggy Stardust

6. - 8. marts Varde Gymnasium, Varde
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 50,00

Musicalen Ziggy Stardust er en helt ny musical, som er blevet skrevet af elever og lærere på Varde Gymnasium ud fra en perlerække af David Bowies kendteste hit, som fx Space Oddity, Life on Mars? og titelnummeret Ziggy Stardust. Efter forestillingen fredag d. 8. marts er skolen vært ved et lille traktement.

I musicalen følger vi rockstjernen Ziggy Stardust, der kommer til at dele skæbne med mange andre stjerner, da han får for meget ”sex, drugs og rock´n roll”. Hans pengeglade og kyniske manager, Goldie Goldenbaum, sørger for at få ham indlagt på et psykiatrisk hospital, The Sunflower Resort, til afvænning i håbet om igen at kunne få sin guldfugl til at flyve. 

På hospitalet møder Ziggy en række mere eller mindre ”gale” mennesker, herunder overlægen Major Tom, og det går op for ham, at hans fremtid ikke ligger i musikindustrien, men sammen med pigen Rebel, som han har mødt og forelsket sig i på hospitalet.

Endnu en gang kan Varde Gymnasium byde på gedigen underholdning med velspillende musikere, passionerede dansere, inspirerede back stage-folk og dygtige skuespillere og sangere. 
Vi byder på en forestilling med humor, alvor, kærlighed samt en overflod af effekter og flotte kostumer.