DKK 75,00

FAME - The Musical

28. februar - 2. marts Varde Gymnasium, Varde
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 75,00

FAME - The Musical fortæller om, hvordan gruppe studerende klarer sig igennem 3 års studier på the High School of Performing Arts i N.Y. Nok foregår handlingen i N.Y. men de forskellige problemer, som figurerne i musicalen møder og de tanker og drømme, de giver udtryk for, er langt hen ad vejen de samme, som er en del af tilværelsen for unge mennesker i dagens Danmark

FAME – The Musical fortæller om, hvordan gruppe studerende klarer sig igennem 3 års studier på the High School of Performing Arts i N.Y.

Nok foregår handlingen i N.Y. men de forskellige problemer, som figurerne i musicalen møder og de tanker og drømme, de giver udtryk for, er langt hen ad vejen de samme, som er en del af tilværelsen for unge mennesker i dagens Danmark.

Tidligt spores unge mennesker ind på et karriereræs, som de kæmper for at klare sig i, samtidig med at de helst skal kunne gøre sig gældende i en ungdomskultur, hvor det gælder om at blive lagt mærke til af flest muligt.

Den enkeltes drøm om at få mulighed for at realisere de potentialer, vedkommende rummer, kan for mange føles uopnåelig under disse vilkår.

I FAME – The Musical formidles tankerne, følelserne, drømmene i sange,  musik  og dans. Disse tre kunstarter interagerer i store og medrivende dansescener skiftende med mere intense solistpræstationer.

Den fantastisk musicalmusik i Broadway-kvalitet spænder genremæssigt over både klassisk musik og rock.